onsdag 12. september 2007

Litt av hvert som har skjedd i det siste :)

Det er lenge siden jeg har skrevet på bloggen min, så nu er det på tide..
Har egentlig ikke skjedd så stort i det siste.
amalie har begynt i 2 klasse i høst og er stolt over å ikke være første klassing lenger, klipt håret hennes til helt like langt og ble faktisk pent,jeg ble ovverasket for jeg var ikke hjemme da datteren min var hos frisøren. det var min mor som fulgte henne mens jeg var på riksen på lyd justering på CI'en min .
jeg har vært på sjoa 2 ganger i det siste. den ene turen var vi 8 jenter som gjennomførte juvandring. hoppet 12 meter ned,så var det tungtvidt for meg som er så liten å klatre opp i en grotte :( men fikk da hjelp av de kjekke guidene jeg da :P

vannet var litt kaldt men når du er i vannet så var det varmere enn i lufta syns jeg..så den turen var vellykket med grill mat og badet i badestampen. faktisk så var det bare min hytte gruppe som var i badestampen, resten sov og sikkert fått nok frisk luft kanksje ?? hihi
Her aker jeg i elva, må si jeg fikk liksom kulde sjokk.. det var kaldt altså. ikke hadde vi vært uti vannet en gang, måtte bare stupe rett i elva.. brrr.. men gikk over :)

Her ser dere bare føttane mine :) hihi.. det var utrolig deilig følelse å være i elva :) spenning er det også :)
her er jeg klar til å hoppe uti vannet som første mann og gjett guiden som var i vannet ble overrasket at jeg var første mann uti vannet.. haha.. noen ganger kan jeg overraske meg selv og :)

Her er gjengen fornøyde og glade, tross alt halvparten av dem frøs og ville bytte til varme klær,mens noen av oss forsatte litt til :)
Her er hele gjengen med de to guidene, vi hadde fått mat og varm drikke, noe som var godt, særlig godt var det å få på meg de tørre klærne, trodde jeg hadde med meg tørr ull strømpe bukse i tillegg.. men nei .. så jeg frøs litt da :)
Tusen takk for den hyggelige samværet, jenter :)

Så var jeg på sjoa igjen sist helg og hadde FAKTISK tenkt å gjennomføre frykten min med å hoppe brupendling. noe jeg ikke KLARTE.. herregud.. når andre klarer det så ska jeg klare det.. klarer det nok en vakker dag jeg??
var der bare en natt, badet i badestampen seint på natta og den var over 40 grader at jeg måtte hente vann slangen for å kjøle meg litt ned.. hehe ..
ellers så savner jeg elva og ser virkelig frem til å ta våt kort og alt der og padle mye til våren :)
rafte,juvandring og alt der.. bare det som er herlig er å være VED elva :) til og med de koselige folka som jobber på varphaugen :)

det gir indre rohet når du er i nærheten av elva, det lover jeg :)

PRØV DERE OGSÅ JENTER :)

4 kommentarer:

dreams78 sa...

Hei...Stor Amalie er blitt..søt jente:D:D

Kathrine sa...

Ja enig med Dreams...tillegg FINT på håret :D
turen så artig ut ;)

Christin sa...

ja enig med dreams..sist jeg så amalie da hun var liten, nå allerede er hun blitt så stor jente og går i 2 klasse. Tiden flyr så fort ja!

Tolly sa...

hei på dere tre jenter :) takker for at Amalie er nydelig :) hihi.. jupp tida flyr at jeg tenker hvor er det blitt av første klassingen.. gosh.. tida får bare fly videre :)