mandag 31. desember 2007

Godt Nytt År!!!!

Kjære blogg lesere og mine venner :)

Dette året 2007 har skjedd en god del for både meg og Amalie.
Det store skrittet vi har fått til er at vi har kjøpt oss en tomannsbolig i en meget koselig boligfelt som noen av Amalie's klassevenninner/kamerater bor, Så her er hun ikke ensom,liv og røre hele 2007, Og det viktigste er at vi stor trives her.

Jeg har blitt operert for CI mars 2007,fikk lyd på setting mai 2007, det har bidratt en meget stor løfte av livs kvalitet hos meg, da jeg slet meget med tinnitus, sliter litt forsatt på den andre øret, men det skal ikke være en stor sak for meg.
Går på lyd trening 2 dager i uken, 1 time pr gang og jeg gleder meg hver gang jeg skal dit for det viser faktisk fremgang og glede for meg.

Så var det sommerferie foran oss, førsteklassingen var ferdig med første året på barneskolen, det kunne jeg nesten ikke tru, da tiden har flydd så fort for oss.
Amalie har vært på 3 ukers ferie med pappa sin i sommer, mens jeg har vært i Madrid i Spania i 10 dager,var oppelvelse og se verdens kongress for døve og så mange forskjellige land.

Arrangerte 2 turer for NWG i 2007 som har vært vellykket med sosial og aktiviteter.

Etter sommerferien så begynte Amalie i 2 klasse, og ble stolt over at de ikke var minst på skolen lenger, ikke skulle ho ha boble dress da det er for mindre barn,mye som er forandret hos gull jenta mi,blitt så stor at klær måtte kjøpes inn,sko i str 34 måtte kjøpes inn.. kles valget er hennes valg da ho syns ho er blitt så stor og kan bestemme selv..

Så kom mørke høsten brrr brrr da var elve sesongen slutt,meldte meg og amalie inn i Lillehammer ro og kajakk klubben, noe som er så stor glede for meg som går på basseng trening hver onsdag og Amalie på junior annen hver søndag.

VIPS så sang julen inn i norske hjem.. travle tider og mye som skal pakkes inn..
Amalie feiret hos pappa sin i år,og fikk med seg alle julegavene.
Så det var vært en meget uvant jul for meg i år.. men samtidig fikk jeg jobbet så jeg får tjent litt gryn..vært med gode mennesker :)

I 2007 har jeg fått fine venner som er så gode mennesker,er stolt av å ha de som mine venner :)

Ellers så er vi snart inne i 2008,håper det vil være bra år for både meg og amalie.
Det som forventes i 2008 er å få våtkort i elvepadling,kurs i sikkerhet, kurs i redning og massevis innenfor elvepadlinga og rafting :)


Takker dere for det gamle året og håper vi sees i 2008.

nyttårs klem

3 kommentarer:

Gromy sa...

Ser at det har vært et flott år for dere, eg savner å gå tilbake ti 2005 da vi fikk vår første bolig som me eide. En fantatisk følelse =)

Men nu er me i 2008, og eg tror det vil skje mye. Men det er jo da opp til enkelte åssen de ska oppfylle deres eget livet med =)

Takk for det gamle året, og ser fram til et nytt år med deg. E glad for at eg kjenner deg og eg setter pris på deg, sånn at du vet det!

Gromy sa...

svaret til deg ligger på bloggen min, skrev der istedenfor her inne... =)

Ina sa...

takk for 2007.. moro år med deg med flytting, reise, tirsdager med biff osv.. klem