fredag 18. januar 2008

Tankevekker

Hei, Tok kopi fra en som heter Maiken, jeg syns den var kjempe godt skrevet og en god tankevekker.. vi må lære og sette pris på det vi møter.Det er så mye rart som er i denne verden og min datter sa noe godt i dag ved middag bordet. Hun sa : mamma,det værste som kan skje i denne verden er krig,for da er mennesker redde,vi rike i andre land er egoiske og respekterer ikke hverandre. vi må lære og dele verden sammen da den ikke har vegger. akkuratt samme som i klasserommet er vi mange elever og der er det vegger og må respektere og samarbeide for at dette rommet skal fungere bra. det er jo det samme som verden her.. men hvorfor vil ikke de voksne tenke på de som har vondt i verden?
Ho hadde en god poeng her, jeg sa at verden er så stor og mange forskjellige regilioner,kulturer og politikk som er makten. Da sa ho tull,folk er for egioiske til å tenke på seg selv.

Her er den teksten som jeg kopierte fra maiken sin blogg.


En mann holdt foredrag for 300 ungdommer.
Han tok opp en femhundrelapp og spurte om noen ville ha den.
Alle rakk opp handa, for det var jo snakk om en del penger!
Da krøllet mannen femhundrelappen sammen, og spurte igjen om noen ville ha den. Nok en gang rakk alle opp handa.
Mannen kastet femhundrelappen i bakken, tråkket på den, og rev et lite hakk i den. Han spurte igjen om noen ville ha den. Alle rakk opp handa nå også. Da sa mannen:

"
dette skal dere ta lærdom fra,samme hvordan man ser ut, så har man samme verdi"

2 kommentarer:

Jewelle's blogg sa...

Tolly:
Ja blir veldig rart ja men vil trives bra da:) hehe......
bare hyggelig å legge igjen noe spor i blogga din:P

Ann`s Side sa...

Gratulerer med dagen din!!!:))) kleeeeemmmmm