søndag 9. mars 2008

Hei på dere trofaste blogg lesere :)

Her ser jeg at jeg ikke har oppdatert på en god stund, så her har det skjedd en del siden sist. For det første så har jeg fått meg vikariat jobb på Birkebeiner hotellet, trives meget godt der selv om renhold arbeider ikke er en drømme yrke.. men et sted må jeg starte for å få stabil arbeid sted.

Så har både Amalie og jeg fylt år i februar.. Amalie hadde selskapet sitt hjemme her hos oss.. 12 jenter hos oss, så jeg er sjele glad for at det varte i 2 timer og ikke i 1 døgn.. er samtidig glad for at jeg bare har et barn og at det er en gang i året vi fyller år :) viktigste av alt var at Amalie og gjestene hennes stor koste seg med taco,sjokolade kaker,rød gele m vanilije saus og ikke minst goderi posen med underholding.

Amalie har vært hos pappa sin i vinterferien sin i larvik.. noe vi kalte det for grønn vinter ferie for her hos oss er det sikkali vinter med snø og stemming og har snødd så mye i januar og februar.Amalie hadde det koselig hos pappa sin og fikk prøvd seg go-ped en slags spark sykkel med liten motor som kan kjøre på.

Jeg ble akutt syk søndags ettermiddag og sov og sov og var sååå dårlig at jeg måtte til lege mandag og slet i 1 time for å komme meg opp fra sengen til dusj og frem til legen.. Der fikk jeg høre at jeg hadde fått akutt luft vei infeksjon og fikk sterke medisiner mot det da jeg måtte bli frisk innen 1 uke.
Grunnen til det var at jeg skulle bli innlagt på riksen for ci nr 2 operasjon, noe jeg heldigvis ble frisk til det.

Ble operert 5 mars onsdag og reiste hjem fredag 7 mars.. gurimalla så mange damer med ski på toget.. så jeg tenkte aha inga låmi på lillehammer ja..
var godt å komme hjem og godt for Amalie at mamma kom hjem .. selv om det var koselig å få mormor hjem fra australia og passe på amalie.

lørdag bestemte jeg meg for å ta med min mor og Amalie på shoppe tur til inga låmi messe og der shoppet jeg kun til amalie da jeg ikke orket å se så mye rundt og det var så mye folk der.. tenkte viktigste var til Amalie siden ho vokser og nu har ho det ho trenger til neste vinter.. sparer så mye på en messe når en del er på tilbud..

På kvelden så møtte jeg døve damer som hadde vært på inga låmi ski renn,vi møtes på blåmann restaurant og spiste god mat og koselig sosial med de damene :) så skulle noen av de damene til brenneriet og noen hjem for å sove.. jeg valgte så klart å komme meg hjem da jeg var sliten.. det regnet mye den kvelden så det var glatt.. måtte gå forsikitg til bilen min..

Ellers så ser jeg frem til å få lyd påsettning på den andre øret om ca 6 uker.. håper jeg slipper å vente lengre enn det. .

Ellers så viktig melding til dere alle jenter som har lyst å være med på NWG sommer aktiviteter så blir NWG bloggen snart publisert med påmelding skjema..

Så bare følg med :D

kos dere videre..

6 kommentarer:

Ann`s Side sa...

Lykke til med lydpåsettingen, og håper du er frisk som en fisk nå! Og riktig GOD PÅSKE!!!!!!!:D

Gromy sa...

Gikk CI2 operasjonen bedre enn den første??
Lykke til med lyspåsettingen..
En venninne av er i Bergen (ho reiste idag) og ho ska få lys på CI2 imåra.. Det blir spennende vil eg tro =)

Kolvik sa...

Godt at du ble frisk til operasjon..
Lurte på det samme som gromy..?..
Klem

Anonym sa...

Bra du rakk å bli frisk innen du tok CI nr. 2 - Bra at du kom fort opp etter overstått.
MISUNNER på deg, at du hadde vært på "røv-kjøp/ halvpris på Inga L helg. Skal prøve å komme neste år!
hehe.
Ellers ønsker vi alle 3 dere 2 riktig god påske og skriv gjerne igjen om hvordan det går med lydpåsettingen, så blir det vel livet igjen på hm.. hvilket øre var det? hehe.Klem Helle Chr.

Gromy sa...

hehe ler av meg selv.. når man har salve i øyne, så da blir det en del skriveleifer =)

Lyspåsetting, som om man får LYS på CI =)

Livros e Revistas sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Livros e Revistas, I hope you enjoy. The address is http://livros-e-revistas.blogspot.com. A hug.