tirsdag 15. april 2008

Bilder

Fikk lyst å skrive litt om hundekjøringen jeg var med på .. det er så moro med hundekjøring og fantasisk å se at hundene er sterke og villige til å løpe i snøen. det snødde den dagen og litt kaldt at jeg ble så klart stup trøtt etter en lang tur og vært ute i friske lufta.
Der hundene bor er det god plass å boltre seg på .. de har mange huskyer hunder,noen er valper og noen er eldre og noen er mye trent og noen er litt ville,alle har sine personligheter og noen er såå nydelige.. de elsker å få kos og klapp. . . de bor ute på den store hunde plassen som hundene har egen hundehus. . de er vant til å være ute. . husker ikke alle hundene sine navn enda.. men husker noen flere nu enn første gangen jeg var der. . noen har morsomme navn syns jeg . . forekspempel Herr blå, Pivo,flemming,oskar, karlsen,sniff,yellow,marsja,minni,borris,baby brown,husker ikke flere i farta enda jeg ..

Nederst på bilde så ser dere at jeg har 2 biler på parkering plassen min her hjemme. den brune er den gamle.. og den blå/grønne stv er den nye bilen min. . den gamle skal på verksted og selges .. vil bare få den til å bli eu godkjent først.. mon tro om min mor vil ha den bilen.. overtalte ho til å ta en prøve tur med den bilen før ho bestemmer seg.. må bli kvitt den gamle innen april el begynnelsen av mai pga betaler for 2 biler i forskikring,den gamle har ikke kasko nu,har bare brann og tyveri forskikring...

2 kommentarer:

Anonym sa...

See Please Here

Therese sa...

Artig å se at du morer deg med hundekjøringa. Mor deg mens det forstatt er mye snø! ;)

Klemz tea69