søndag 20. april 2008

Fjell tur på Gjendevannet

Therese kom på besøk til meg på fredag og tok turen hit på sparken etter at jeg spurte om ho hadde lyst å komme en tur til meg siden jeg hadde barne fri helg og hadde lyst å komme meg ut i naturen,men alene er litt kjedelig.. så jeg ble innmari glad for at Therese kom til meg. Så jeg ba henne om å ta med ski og varme klær.
Måtte tenke meg om hvor vi skulle på ski tur.. tenkte egentlig i første omgang om å dra til Venstre fjellet.. men så er det funnet ferske bjørne spor der, så ikke har jeg lyst å bli spist opp.. for glad i livet mitt :)
Så var valget ikke enda vanskeligere.. vi reiste til gjendesheimen og gikk på ski på Gjendevannet som forsatt er is og en del snø på ..Om sommeren er det båt som kjører der for folk som vil gå over beseggen.. jeg såg knutshø og bessegen og gjendefjellet :) helt fantasisk å se vinter landskap der oppe.
så vi lekte med kamera og tok morsomme bilder :)
Vi var utrolig heldige med været at jeg likner på rød idianer for tiden :P
Ellers så tok bilde av nedre heidal og sjoa elven... fremdeles snø der..men ikke sååå mye som i januar i hvertfall.. nærmer seg våren nu :) gleder meg til elve sesongen er klar..
Ellers så hadde jeg en knall helg og koset meg :)

Her er Gjendevannet og fjellene rundt.

Her er det meg som er klar på ski tur.

Fotografen Therese som gliser over å få være med meg til fjells, må være herlig å dra ut fra Oslo for å oppleve landskap,skitur,og ikke minst frisk luft.

Her var Therese søt med hårstrikk på håret og lagte grimasje for meg.hehe..

Her spiller jeg en som syns det er innmar slitsomt å gå på ski i flat bakke hehe..såg jeg ikke helt unormalt? hehe.. likner jeg ikke på noen??Nææii, her ble jeg normal jeg da..

Her er de Sjoa elven som går i gjennom nedre heidal og jobber for å bli vår/sommer

Sprøe Tolly ønsker å si TUSEN TAKK til Therese som ble med på tur.

UT PÅ TUR, ALDRI SUR :)


Her satt jeg på en benk og kjente sol varmen og den deilige frisk lufta før vi drog hemmat.
Vi spiste middag på Bessheim og der spiste vi kjøtt kaker, det nydlige smaken var sausen.. nam nam.. var så mett og go til slutt vi da

3 kommentarer:

Ina sa...

Jaaa dere var lik indianere... Du mest men blir nydelig brunefarge etterhvert så det kan du glede deg til:) Ellers ser dere hadde det suppert på fjellet med komediestunder..:=) Koselig at dere orka å besøke men et par timer og skravle selv om dere var sliten etter hardr skitur.. klem

Therese sa...

Tusen takk Tolly for en kjempe hærlig helg :)))

Astri sa...

utrolig kjekt å sjå du har vert innom sia mi :P
leste litt her og der, begynte å lure ; bor din mor i australia? :o hun er ivertfall heldig ;p klarer ikke å bo der selvom jeg har lyst..
ska følja gott me sia di, ellers så må dere ha ein riktig god sommer og håper me sjåast snart! :)