mandag 28. juli 2008

Her har det skjedd en del i det siste siden april,huff.. det var jammen meg lenge siden jeg oppdaterte bloggen min .. men mye har skjedd kan jeg si :)

skriver bare stikk ord over hva som har skjedd i det siste...

* trent litt i elva med kajakk og er kjempe moro :) startet i begynnelsen av mai . herlig å komme ut i fra badebassenget etter en hel mørk vinter:)

*Fått lyd på den andre øret så nu har jeg 2 ci, men takler ikke så bra enn forventet,får bare jobbe videre med det..gir meg ikke.. :)

*Fått oss en hund som heter Ale, ho blir 2 år 25 august og er av rase alaska husky,ho fungerte ikke som trekk hund så jeg fikk ho hit til oss da vi ble spurt om å ha henne.. jeg sa ja uten tvil og hentet henne oppe på stulen der ho er født og oppvokst på en hundegård med 44 andre hunder.. det var en tøft periode for henne som ikke var vant til å være i hus,blandt forskjellige steder og møter fremmede folk,sterk var ho å gå i bånd med,så ho gikk tur med meg.. men nu har ho blitt mye bedre og er sterk knyttet til matmor :)

*Amalie er ferdig med 2.klasse og begynner i 3 klasse til høsten.gost.. som tiden har flydd altfor fort.. føler det ikke er så lenge siden ho begynte i 1 klasse.. sukk.. men stor og fin jente ho har blitt :)

* Nådd målet å fullføre nybegynner kurs hos Sjoa Kayak Senter og fått våtkort i nybegynner i elv :) noe jeg syns er artig og ser virkelig frem til å utvikle meg :)

*Vært på Elve Festival på Sjoa og hadde det fint.. ble noe forandringer på programmet der at vi ikke fikk med oss nybegynner tur på otta elva :( men det får jeg nok ha en mål for sommer 2009:) ellers så såg vi 2 forskjelige konkurranser :) moro :)

*Vært på NWG weekend opphold og var 6 damer til sammen og hadde det kjempe moro og raftinga var den jeg syns var best inntil ,da jeg ikke fikk til å gjennomføre juvinga pga svimmel og nervøs til å hoppe. jeje.. ellers så var det elvebrett på programmet og den klarte jeg ikke å gjennomføre da jeg fikk krampe i den ene tåa og var mega nervøs og redd da jeg har opplevd i fjor muskler sener røk i fjor.. vanskelig å glemme det. men gir meg ikke.. ska kjøpe min egen svømme føtter som kanskje kan hjelpe å unngå krampe ..

* Amalie er forsatt på ferie og kommer hjem 10 august så det ser jeg frem til og ha Amalie hjemme igjen..

*Ellers så får jeg reise og farte rundt før ferien min er over.. er snart ferdig med all hus arbeidet så den er klar til jenteungen min kommer hjem..

Ønsker dere forsatt god sommer og kos dere masse før harde høsten kommer med haug av arbeid og lite fri dager.. nederste kan du kose deg med bilder :)
Her havnet vi alle sammen ut i evla noe vi gjorde med vilje.. det var innmari gøøyy :)
Her er jente gjengen på flåten med to flotte instruktører som syns vi var kjempe flinke og samarbeidet og lo og hadde det moro.. vi lærte mange navn som de kaller noen stryker i elva som feks : sjokolade stryket,jørgen,mamma rumpehullet,kinesiske hulet,øl svingen hehe..


De tre bildene nederste er der vi havnet i den hulet som vi ikke skulle være .. heter kinesiske hulet, det er et meget stryk som kan få oss til å falle ut og bli rullet og få mye vann i halsen.. men neida vi var kjempe flinke og padla fort og han guiden foran var blek og ba om å gjøre det fort å padle.. men da vi kom til bakvje så sa han at vi var kjempe flinke og roste oss.. guiden bak syns det var kult å rafte med oss at han nevnte at han ville ha oss hver dag å rafte :) hehe


Her er det bilder i fra kajakk kurset som jeg fikk med meg 3 jenter til å være med på en kurset :) det var artig kurs og rolig helg, vi overnattet på sjoa rafting og var bare 4 min å kjøre til kajakk senteret der vi hadde kurs.. vi trente på en rolig vann oppe ved mysuseter,nederste elva av ula.. så neste dag så kjørte vi til steinholet der hadde vi tur og gjennom gikk 4 stryk.. selvsagt så måtte jeg velte..vannet oppe på fjellet var bikkje kaldt syns jeg :)
Ellers så har alle sammen til og med instruktørene lært at det er synet som er viktigst i kajakk og ikke hørsel da det bråker noko sånt i elva..


Her er voffsen min Ale.. ho er en herlig hund som gir meg og Amalie masse gleder :) gleder oss å ta henne med på fjell turer,ski turer,gåing,alt mulig :) ho er vant til å møte andre hunder og bjeffer ikke. meget snill hund.. en hvis en fremmede har lyst å klappe henne,så vil ho ikke.. særlig mannfolk.. men det tar tid.. har sett henne utvikle seg kjempe bra når vi er på sjoa rafting for der kommer det folk hele tiden og i de siste dagene så aksepterte ho noen til å klappe på henne.. det er en postivt vei å gå på :)


1 kommentar:

Ina sa...

Nu har jeg sett gjennom din, therese, chh og nwg sitt blogg. moro å lese gjennom og se på bildene..:) Du har de tknall ser jeg ja og det er bra. noe man skal ha i ferien sitt.:) Blir godt å få prinsessen hjem igjen fra ferien..